Älä anna laitteistosi kunnossapitotarpeiden johtaa liiketoimintaasi – ota ohjat käsiisi VincitEAMin avulla

VincitEAM tarjoaa asiakkaan vaatimuksiin mukautetun järjestelmän vaativaan kunnossapitoon. Käyttäjäystävällisen toiminnallisuuden sekä erinomaisen mobiilisovelluksen avulla VincitEAM on helppo ottaa saumattomasti osaksi kunnossapidon ja tuotannon päivittäistä toimintaa.

Kunnossapidon- ja materiaalien hallinnan lisäksi VincitEAM tarjoaa työkalut resurssien suunnitteluun ja seurantaan. VincitEAM kerää arvokasta ja ajantasaista dataa kunnossapidon arjesta, ja mahdollistaa sen muuttamisen helposti ymmärrettäviksi tilastoiksi ja raporteiksi. Laadukkaan tiedon avulla seuranta ja trendien tarkastelu on yksinkertaista, joka puolestaan helpottaa resursointia, suunnittelua ja päätöksentekoa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. VincitEAM:in keräämää dataa voidaan analysoida ja jatkojalostaa kaikissa datan analytiikka- ja visualisointiohjelmistoissa.

M-Files dokumentoinnin ja haun tukena

VincitEAM tarjoaa laajat mahdollisuudet dokumenttien hallintaan, hakuun ja versiointiin M-Files -alustaratkaisun avulla. Huippuluokan dokumenttien hallinta varmistaa sen, että tarvittava tieto löytyy käden käänteessä aina suoraan samoilta näytöiltä missä päivittäinen kunnossapitokin toimii.

Kunnossapidon kumppani

Olemme kehittäneet sujuvan prosessin asiakkaan aiemman kunnossapitojärjestelmän korvaamiseen VincitEAM:illa.

  • Tuomme tiedot vanhasta järjestelmästä saumattomasti VincitEAM:iin
  • Vaivaton ja turvallinen siirtymä uuteen järjestelmään.
  • Käyttöönottoprosessi toteutetaan avaimet käteen -periaatteella
  • Prosessin päätyttyä asiakkaalla on täydet valmiudet käyttää järjestelmää kunnossapidon vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Me Vincitillä emme ainoastaan toimita järjestelmää, vaan sitoudumme tehokkaan tuotekehityksen lisäksi tuottamaan kunnossapitoon ja elinkaaren hallintaan aitoa ja mitattavissa olevaa arvoa pitkäjänteisen kumppanuuden kautta. Kehitämme VincitEAM -ratkaisua jatkuvasti ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Asiantuntijoidemme avulla autamme ja tuemme myös järjestelmän käytön kehittämistä ja parhaiden käytäntöjen löytämistä.

Referenssitarinat

Lumonin logo

"Kun järjestelmä tehdään kunnossapidon ihmisten ehdoilla, käyttäjäystävällisyys ratkaisee."

Tutustu tarinaan

Helsingin seudun ympäristöpalveluiden logo

"Lue kuinka VincitEAM tekee Helsingin seudun vesihuollon arjesta sujuvaa."

© VincitEAM 2024