Kunnossapidon kokonaiskuva

VincitEAMin avulla kunnossapidolla on aina kattava ja luotettava kokonaiskuva eri yksiköiden toiminnasta, sekä meneillään olevien töiden tilasta.

Kunnossapidon töiden suunnittelua helpottaa graafinen VincitEAM Gantt -työkalu. VincitEAM Gantt:lla voidaan aikatauluttaa ja resursoida työt ja tehtävät visuaalisessa ja helppokäyttöisessä käyttöliittymässä yksinkertaista vedä ja pudota -tekniikkaa käyttämällä.

VincitEAM kokoaa yhteen työtilaukset, ennakkohuollot, vikailmoitukset ja päiväkirjamerkinnät jolloin tuotannolla ja kunnossapidolla on jatkuvasti ajantasainen tilannekuva.

Huoltotoimenpiteet juuri oikeaan aikaan

VincitEAMissa ennakoivaa kunnossapitoa voidaan ohjata kalenteriaikaan, käyttömärään tai kuntoon sekä näiden eri yhdistelmiin perustuen. Ohjaukseen voidaan käyttää esimerkiksi huoltoreiteiltä mobiilisovelluksella kirjattuja mittausarvoja.

Lisäksi VincitEAM voidaan integroida lukemaan mittausarvoja ulkoisesta lähteestä, kuten automaatiojärjestelmästä. Kun huoltotoimenpiteet ja kunnossapitoaikataulut suunnitellaan tehokkaasti, voidaan tuotannon seisokkien aika ja määrä minimoida.

M-Files dokumenttien hallintajärjestelmä

VincitEAMin taustalla olevan M-Files dokumenttien hallintajärjestelmän avulla on saatavissa ajankohtainen tieto kaikista dokumenteista ja tiedoista liittyen mihin tahansa kunnossapidettävään kohteeseen. Myös dokumenttien versiohistoria on nopeasti saatavilla.

VincitEAMissa kunnossapidettävät laitteet ja kohteet on esitetty aina myös hierarkisesti, jolloin toimintopaikkoihin ja laitteisiin sekä niihin liittyviin tietoihin pääsee helposti kiinni hierarkiaa selaamalla. Ohjeiden ja muiden dokumenttien lisäksi VincitEAMista löydät varaosanimikkeet, varastotiedot sekä varaosanimikkeistön hallinnan. Varastokirjaukset saadaan linkitettyä osaksi hankintaprosessia siten, että varaston vähentyessä hankinta saa ostoehdotuksen, jolla varmistetaan, että varastosaldo ei pääse menemään alle sovitun määrän.

 

Mobiili palvelee kentällä

Kaikki toiminnot onnistuvat VincitEAM -mobiilisovelluksen avulla paikkariippumattomasti. Työtehtävien keskellä “sormet rasvassa” kirjaaminen sujuu näppärästi käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen ja siinä olevan puheentunnistuksen avulla.

  • Mobiilisovellus mahdollistaa myös valokuvien liittämisen esimerkiksi vikakirjauksiin.
  • Mobiilisovelluksella kunnossapidettävien kohteiden haku on tehty mahdollisimman helpoksi.
  • Monipuolisten kirjoitettujen hakuehtojen lisäksi käyttäjä voi hyödyntää hauissa viiva- tai QR-koodeja sekä tekstin tunnistusta esimerkiksi laitteen tyyppikilvestä.
Kun kirjaaminen ja järjestelmän käyttö on mielekästä, tiedot pysyvät ajantasaisina ja mobiilisovelluksen ansiosta jatkuvasti käden ulottuvilla paikasta riippumatta.
Kaksi puhelinta, joissa on VincitEAM -mobiilisovellus

Referenssitarinat

Lumonin logo

"Kun järjestelmä tehdään kunnossapidon ihmisten ehdoilla, käyttäjäystävällisyys ratkaisee."

Lumon

Helsingin seudun ympäristöpalveluiden logo

"Lue kuinka VincitEAM tekee Helsingin seudun vesihuollon arjesta sujuvaa."

© VincitEAM 2024