Kunnossapito on liikkuvaa työtä. Se vaatii liikkuvat työvälineet.

Kunnossapidon järjestelmä palvelee käyttäjiä, ja sen käyttö sujuu saumattomasti muiden tuotannon töiden ohella.
VincitEAM:in avulla:

  • Helppo päivittää tietoja kaikkien saataville
  • Päiväkirjan ylläpito
  • vikailmoitusten tekeminen
  • Kirjaukset huolloista ja työtilauksista.

Päivittäisten työtehtävien keskellä “sormet rasvassa” kirjaaminen sujuu näppärästi käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen ja puheentunnistuksen avulla. Mobiilisovellus mahdollistaa myös valokuvien liittämisen esimerkiksi vikakirjauksiin. Kun kirjaaminen ja järjestelmän käyttö on mielekästä, tiedot pysyvät ajantasaisina ja mobiilisovelluksen ansiosta jatkuvasti käden ulottuvilla paikasta riippumatta.

VincitEAM:in avulla tuotannon seisokit ja tarvittavat huoltotoimenpiteet on helppo suunnitella mahdollisimman tehokkaasti. VincitEAM tunnistaa korjaavien huoltotöiden lisäksi ylläpitävät huollot sekä kalenterin, että käyttöajan mukaisesti. Kun huoltotoimenpiteet ja kunnossapitoaikataulut suunnitellaan tehokkaasti, voidaan tuotannon seisokkien aika ja määrä minimoida.

VincitEAM-mobiilisovellus puhelimella ja tabletilla

M-Files dokumentoinnin ja haun tukena

VincitEAM tarjoaa laajat mahdollisuudet dokumenttien hallintaan, hakuun ja versiointiin M-Files-alustaratkaisun avulla. Huippuluokan dokumentinhallinta varmistaa sen, että tarvittava tieto löytyy helposti ja luotettavasti. Esimerkiksi käyttöohjeet, laitetiedot, varaosat ja työluvat löytyvät samasta järjestelmästä, joka helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä.

Referenssitarinat

Lumonin logo

"Kun järjestelmä tehdään kunnossapidon ihmisten ehdoilla, käyttäjäystävällisyys ratkaisee."

Tutustu tarinaan

Helsingin seudun ympäristöpalveluiden logo

"Lue kuinka VincitEAM tekee Helsingin seudun vesihuollon arjesta sujuvaa."

© VincitEAM 2024