Kouvolalaislähtöisen parvekelasivalmistaja Lumonin kurkottaessa kansainvälisille markkinoille on kasvun kannattavuutta pystyttävä tukemaan yhtenäisillä prosesseilla. Tuotantolaitosten kunnossapidon osalta tämä tehdään ottamalla vaiheittain kaikkialla käyttöön VincitEAM.

Moderneja lasitettuja parvekkeita

“Kun järjestelmä tehdään kunnossapidon ihmisten ehdoilla, käyttäjäystävällisyys ratkaisee.”

VincitEAMin mobiilikäyttöliittymä osoittautui muihin vaihtoehtoihin nähden ylivoimaiseksi. Käyttöönotto onnistui todella kivuttomasi. Projektin aikana kommunikointi VincitEAMin tiimin kanssa oli todella helppoa ja joustavaa. Tästä eteenpäin pystymme ottamaan mukaan uusia käyttäjiä ja tuotantolaitoksia aina tarpeen mukaan. Tarkoituksena on saada kaikki tuotantolaitoksemme vaiheittain VincitEAMin piiriin.

Jyrki Ekroth
kunnossapitopäällikkö
Lumon Oy

Lasitettu parveke ja terassi

Ylivoimainen käyttäjäkokemus on luonteva skaalata

VincitEAM on ollut jo käytössä Lumonilla – kaikilta osin parvekejulkisivu- ja terassituotteita valmistavassa Lumon Oy:ssä. Pohdittaessa eri vaihtoehtoja kaikkiin tuotantolaitoksiin skaalattavaksi tuotannonohjausjärjestelmäksi VincitEAM erottui selkeästi edukseen ylivoimaisen mobiilin käyttöliittymänsä ansiosta.

Käyttäjäystävällisyys painoi vaakakupissa erityisen paljon, sillä järjestelmä haluttiin valita ja toteuttaa nimenomaan niiden ihmisten ehdoilla, jotka sitä tulisivat käyttämään. Selkeä näkymä, helpot toiminnot ja muut arjen työtä helpottavat asiat ovat erityisen tärkeitä silloin, kun opetetaan ja ennen kaikkea motivoidaan ihmisiä uuden järjestelmän aktiivisiksi käyttäjiksi. VincitEAM ei myöskään aseta minkäänlaisia rajoituksia tulevaisuuden kasvulle: kaikki tarvittavat toiminnot ovat jo järjestelmässä sisällä, joten tästä eteenpäin kyse on oikeastaan vain siitä, että uusia tuotantolaitoksia ja kunnossapidon ammattilaisia liitetään käyttäjiksi mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää! Me puhumme kunnossapitoa.

© VincitEAM 2024