« Takaisin

VincitEAM-palvelukokonaisuus kumppanuuden tukena

Lukuaika: 3 minuuttia
VincitEAMin toiminnasta kertova kaavio
Eetu Tolvanen, Vincit Solutionsin Consultant
Eetu Tolvanen
Sales Manager

Kunnossapito -sanan englanninkieliset vastineet maintenance ja maintain polveutuvat alun perin latinankielisestä termistä manu tenere. Lausekkeelle ei ole olemassa tarkkaa suomenkielistä vastinetta, mutta karkeasti käännettynä tämä tarkoittaa kädestä pitämistä ja tukemista. Kunnossapito on siis historiallisesta perspektiivistä aina tarkoittanut kumppanuutta, huolenpitoa ja yhdessä eteenpäin kulkemista toinen toistaan tukien.

Voisiko tämä historian havinasta kumpuava ajattelu olla johdettavissa nykyaikaiseen voimakkaasti kehittyvään digitaaliseen kunnossapitoon? Meidän mielestämme voi. Tarkemmin ajateltuna kyse on melko itsestään selvästä asiasta. Nopeasti kehittyvä teknologia kuten tekoäly, pilviteknologiat ja erilaiset uudet mobiilit kunnossapidon hyödyntämismahdollisuudet luovat oikein käytettyinä merkittäviä kilpailuetuja niitä hyödyntäville kunnossapidon organisaatioille. Kynnys näiden käyttöönottoon voi kuitenkin olla korkea, koska asioiden opettelemiseen, muuttamiseen ja kehittämiseen käytettävä aika on pois organisaation ydintoiminnasta eli kunnossapidon operatiivisesta toiminnasta.

Me VincitEAMilla olemme ymmärtäneet, että asiakkaiden kunnossapidon ongelmien ratkaiseminen vaatii huippuluokkaisen toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi muutakin. Siksi olemme koonneet palvelukokonaisuuteen joukon kunnossapitojärjestelmän käyttöä tukevia palveluita sekä kunnossapidon kehittämiseen keskittyviä lisäarvopalveluita. Palveluiden tarkoituksena on tukea VincitEAM-järjestelmää hyödyntäviä kunnossapito-organisaatioita muutostilanteissa sekä nopeuttaa siirtymistä kohti tulevaisuuden huipputasoista, kilpailuetua luovaa kunnossapidon toiminnanohjausta. Tarjoamalla palvelut matalalla kynnyksellä ”yhden luukun periaatteella” haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa eli kunnossapitoon samalla kun voimme toimittajana ratkoa erilaisia digitaaliseen kunnossapidon toiminnanohjauksen liittyvät rutiinihaasteet asiakkaan puolesta.

Kunnossapidon historiallinen ydinajatus tulee tuskin muuttumaan teknologioista huolimatta ja myös me haluamme yrityksenä noudattaa tätä periaatetta. Haluamme olla asiakkaillemme aito kumppani kaikissa kunnossapidon toiminnanohjaukseen liittyvissä haasteissa ja kulkea asiakkaidemme mukana yhdessä pitkälle tulevaisuuteen.

Mennään siis yhdessä eteenpäin, kohti parempaa kunnossapitoa!

Tutustu palvelukokonaisuuteen

Kiinnostuitko? Kysy lisää! Me puhumme kunnossapitoa.

Janne Hakala
© VincitEAM 2024